Kontakt

izobrazevanje.odraslih@gfml.si
02 58 58 710

Sledite nam

Info

Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

tvu2020 fb cover 1958x745

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska manifestacija na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji in festivalsko zasnovan projekt,  ki ga vodi in usklajuje Andragoški center Slovenije. V njem lahko sodelujejo ustanove, interesne skupine, posamezniki in s tem  prispevajo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. V njem sodeluje stotine ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi, pa tudi onkraj naših meja.

Poslanstvo TVU je promovirati pomen, vlogo ter možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih človek prevzema – kot posameznik, član družine, delovnega kolektiva in drugih skupnosti.

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer vsako leto prispeva k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’, ker prepoznavamo priložnosti, ki jih prinašata učenje in medgeneracijsko druženje v vseh oblikah. Zato vas v sodelovanju s številnimi izvajalci vljudno vabimo, da se nam pridružite na prireditvah v mesecu maju in juniju ter izkusite moč in radost učenja skozi raznolike prireditve v našem lokalnem okolju.

Uradni termin izvajanja TVU 2019 je od 10. do 19. maja 2019, razširjeni termin pa od 10. maja do 30. junija 2019. 

Več o projektu si lahko preberete na tej povezavi: http://tvu.acs.si/predstavitev

 

Koledar TVU prireditev: http://tvu.acs.si/koledar/iskanje/

logo

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer | +386 (0)2 58 58 700 | gfml@gfml.si