Kontakt

izobrazevanje.odraslih@gfml.si
02 58 58 710

Sledite nam

Info

Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Vsak človek potrebuje pri sprejemanju odločitev o učenju in izobraževanju ter usmerjanju svoje življenjske in poklicne poti s pomočjo učenja ustrezne informacije, mnogokrat pa tudi svetovanje za lažjo odločitev.

V množici informacij vam bomo pomagali poiskati tiste, ki so za vas pomembne in uporabne, pri tem pa bomo posebno pozornost namenili tudi kakovosti izobraževalne ponudbe.

Zagotovili vam bomo ustrezne informacije o trgu učenja z osebnim pogovorom (za termin pokličite 040 579 137), s telefonskim pogovorom na isti številki ali z odgovorom na vaše vprašanje, posredovano po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prav tako vam bomo povedali, ali obstaja kakšen način povrnitve vaših stroškov izobraževanja na osnovi aktualnih razpisov (za zaposlene, za brezposelne).

V svetovalnem procesu vam bomo pomagali razviti zmožnosti in spretnosti za uspešnost pri učenju. Povedali vam bomo, kako se usposobiti za učiti se učiti in vas opozorili na ukrepe, ki pomagajo pri učenju in preprečujejo neuspeh in osip iz programov izobraževanja in usposabljanja.

Naredite korak zase. Pokličite in pridite na razgovor.

 

Projekti:

logo

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer | +386 (0)2 58 58 700 | gfml@gfml.si